Siciliaanse olijfolie
Onze favoriet! Lekker grassig, romig en licht peperig.
Menugang: | Voorgerecht |
Type gerecht: | Vleesgerecht |
Aantal personen: | 2 |
Bereidingstijd: | 45 minuten |
Franse plattelandskeuken, geinspireerd op het boek van Jeroen de Zeeuw - Simple:bistronomie voor thuis
Maak een simpele salade van rucola, olijfolie, een goede azijn en zout en peper.
Besprenkel het zuurdesembrood met een beetje olijfolie en rooster de plakken onder de grill of in de koekenpan.
Schep de cassoulet in diepe borden, en serveer met de rucolasalade en het brood.
Gebruik voor een extra lekkere cassoulet eens truffelbouillonblokjes!
Bon appetit!
U kunt bij ons veilig betalen met Ideal en creditcard. Wij zijn daarnaast aangesloten bij het webshop keurmerk
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Lees hier onze cookieverklaring.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.