Ingrediënten

  • 4 dikke plakken vers ambachtelijk brood
  • 1 blikje tonijn
  • 1.5 el Everything Aioli
  • 0.5 el kwark
  • snufje Pimenton
  • 0.5 rode ui gesnipperd
  • 0.5 ui gesnipperd
  • 2 el Numbers 1.17 Balsamico
  • 2 el bruine suiker
  • 2 el bakolijfolie
  • handje rucola
  • 0.5 paprika
  • peper en zout

Everything Tuna Salad Sandwich

Menugang: Voorgerecht
Type gerecht: Visgerecht
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten

Een heerlijke originele lunch op knapperig vers brood

Bereidingswijze

  1. Zet een pan op laag vuur mett een scheut olijfolie. Voeg hiet de gesnipperde uien, suiker en balsamico aan toe. Roer regelmatig en laat ongeveer 25 minuten pruttelen.
  2. Snijf en grill de paprika kort tot hij wat zachter wordt.
  3. Mix intussen de tonijn, aioli, kwark en rode ui goed door elkaar. Voeg een snufje Pimenton toe en breng verder op smaak met peper en zout. Meng weer goed
  4. Smeer de boterhamplakken in met olijfolie en grill deze aan beide kanten tot ze goudbruin zijn.
  5. Smeer een dikke laag tonijnsalade op de sandwich, gevolgd door de uitjes, paprika en rucola. Leg er een ander sneetje bovenop en enjoy!