Spaanse fazantpaté met truffel – pot 120 gram
Luxe paté gemaakt van fazant en zwarte truffel. Voor een mooie amuse!
Menugang: | Voorgerecht |
Type gerecht: | Vleesgerecht |
Aantal personen: | 2 |
Bereidingstijd: | 10 minuten |
Deze heerlijke amuse van verse vijg, fanzantpate met truffel en balsamicoazijn is in een paar minuten klaar. Ideaal als voorafje of amuse bij een luxe diner.
TIP Deze amuse kan ook gegeven worden op een amuselepel, je hebt dan maar een paar blaadjes rucola nodig.
U kunt bij ons veilig betalen met Ideal en creditcard. Wij zijn daarnaast aangesloten bij het webshop keurmerk
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Lees hier onze cookieverklaring.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.