Ingrediënten

  • 25 ml Agropošta muntsiroop
  • 30 ml grapefruitsap
  • 50 ml ananassap
  • 4 frambozen
  • 7,5 ml witte wijn azijn - Pinot Grigio IGT
  • IJsblokjes

accessoires

  • Coupeglas
  • Cocktailshaker
  •  Hawthorne strainer
  • Finestrainer

Virgins on the Beach

Menugang: Bijgerecht
Type gerecht: Drankjes
Aantal personen: 1
Bereidingstijd: 5 minuten

Neem een slokje van deze mocktail, en waan je op een tropisch eiland. De muntsiroop zorgt voor verfrissing in dit zonovergoten drankje, en het grapefruitsap houdt het zoet van het fruit goed in toom. Een piepklein beetje witte wijnazijn zorgt voor precies de goede hoeveelheid zuur en brengt dit drankje mooi in balans.

Bereidingswijze

  1. Giet de muntsiroop, het grapefruitsap, het ananassap, de frambozen en de witte wijn azijn-Pinot Grigio met ijs in een cocktailshaker.
  2. Shake de ingredienten.
  3. Giet het drankje eerst door een hawthorne strainer.
  4. Giet het vervolgens door een finestrainer in een coupe.
  5. Garneer met een framboos.