Ingredienten

  • 2 stronkjes witlof, in dunne reepjes gesneden
  • 50 gr blauwe bessen
  • 1/2 citroen
  • 2 rijpe nectarines
  • 50 gr hazelnoten
  • 75 gr geitenkaas (harde) in blokjes

Dressing

  • 2 el avocado olie
  • ​2 el perzik abrikoos azijn

Zomerse witlofsalade

Menugang: Bijgerechten
Type gerecht: Vegetarisch
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 minuten

Heerlijke frisse witlofsalade met perzik abrikoos azijn. Gezond en zo op tafel!
Het recept is afkomstig van simoneskitchen.nl

Bereidingswijze

  • Doe de witlof en de blauwe bessen bij elkaar in een ruime kom en roer even door. Knijp het sap van de halve citroen er over uit.
  • Snij de nectarines in stukjes en voeg bij de salade evenals de hazelnoten en de geitenkaas.
  • Maak de dressing door de olie en azijn te mengen en giet over de salade. Eet meteen