Mr. Fitzpatrick's Blood Tonic - 500ml

5.95

Verfrissende Engelse siroop met rozenbottel en brandnetel.

Inhoud: 1 stuk


Mr. Fitzpatrick's Blood Tonic siroop

Deze siroop van Mr. Fitzpatrick's is gemaakt van rozenbottel en brandnetel. Maar, wees niet bang, hij prikt niet! Hij is ideaal voor het maken van een prachtig zomer drankje. Het is ook een grote bron van vitaminen A, C, D en E. Als dat niet fijn is? De siropen van Mr. Fitzpatrick's kunnen worden verdund met plat water, bruisend water of frisdrank. Wij vinden deze Blood Tonic siroop het aller-lekkerste wanneer hij aangemengd wordt met bruisend water.

Alcoholvrije cocktail recepten

Hot Blood Tonic with Orange
Giet een beetje Mr. Fitzpatrick's Blood Tonic siroop in een glas met gekookt water. Pers vervolgens één sinaasappel uit en giet dit bij het drankje, even doorroeren en genieten maar!

Blood & Fruit
Vul een longdrinkglas met ijsklontjes en voeg hier 20ml Mr. Fitzpatrick's Blood Tonic siroop aan toe samen met 15ml versgeperst limoensap. Maak het geheel af met een schijfje grapefruit. Proost!


Artikelnummer: FP002

  • Ingredienten

    Water, Suiker, Natuurlijke smaakstoffen met Brandnetel & Rozenbottel extracten, Voedingszuur: (Citroenzuur), Kleurstoffen: (Caramel E150(d), Anthocyaan), Conserveermiddel: (Kaliumsorbaat), Antioxidant: (Vitamine C)