Truffelpakket D

75.70

Een pakket voor de échte truffel liefhebbers.

Inhoud: 1 pakketVoor de echte truffel-liefhebbers hebben wij dit prachtige truffelpakket samengesteld. Met onder andere de geweldige Salsa Tartufata van Acqualagna en de heerlijke truffelchips van Quillo. Wij importeren veel truffelproducten rechtstreeks uit Italië en kunnen op deze manier de beste kwaliteit en prijs garanderen. Een mooie box die goed in de smaak zal vallen bij mensen die de smaak van truffel weten te waarderen.

INHOUD:

  • Foodelicious Truffel olie Bianco 225 ml: Fijn & delicate koudgeperste Olijfolie met echte witte truffel. Gemaakt op traditionele wijze en dus boordevol met witte truffel smaak. Heerlijk over pasta's, soepen en vlees.
  • Acqualagna Truffelplakjes in olijfolie 50 gram: Bianchetto truffel in mooie plakjes zijn ideaal over pastagerechten, bij amuses of door sauzen.
  • Acqualagna Asperge Tapenade met 5% truffel 180 gram: Tapenade met asperges en zwarte zomertruffel. Het witte en zwarte goud in een potje. Smaakt goed in warme gerechten en erg lekker op een vers broodje of toastje.
  • Acqualagna Salsa Tartufata 5% 180 gram: Traditionele truffeltapenade van de beste kwaliteit. Ook lekker in pasta, risotto of in een aardappel ovenschotel.
  • Acqualagna Truffelzout met zwarte truffel 50 gram: Grof zeezout met heerlijke zwarte truffelstukjes erdoor. Lekker op alles!
  • Salame Crudo al Tartufo: Gedroogde Italiaanse salami met zwarte truffel. Met de hand gemaakt in Italië en dat proef je. Subtiel & smaakvol tegelijk, geweldige toevoeging aan de borrelplank
  • White Truffle chips 130 gram: Deze chips met echte witte truffel is verslavend lekker! Heerlijke smaakbalans tussen zout en truffel in een leuke wit met gouden zak.
  • La Campofilone Pappardelle 250 gram: Ambachtelijk gemaakt brede Italiaanse lintpasta van scharreleieren die net zo goed smaakt als verse pasta. Heerlijk met truffelsalsa en paddenstoelen!

Verpakt in een stevige Foodelicious box met luxe inlegvel, vulling, flyer en receptkaartjes


ref. code: PK177969