Terra Stripes & Blues

€ 3.99

Groentechips gemaakt van gestreepte chioggia bietjes, zoete en blauwe aardappel. Leuk bij een aperitief!

Inhoud: 110 gram


Terra Stripes & Blues zijn de ideale combinatie van een lekkere en hartige mix zuurstokgestreepte bieten, zoete aardappelen en blauwe aardappelen. De chips worden perfect op smaak gebracht met zeezout en zien er werkelijk uit om in te bijten! Terra Chips is onstaan in New York, bedacht door twee chefs die iets anders wilden dan de traditionele aardappelchips. Deze chips kun je gewoon zo eten, maar hij doet het ook goed op het bord als garnering bij kleine hapjes en voorgerechten.

Bij Terra gingen ze niet alleen aan de slag met aardappelen, maar lieten zich ze ook inspireren door tal van exotische wortelgroenten zoals taro, ruby taro, zoete aardappel, bataat, pastinaak en yucca. Alle Terra Chips hebben wel één ding gemeen: ze zijn volledig natuurlijk en bevatten geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.


Artikelnummer: GH6280SB

  • Ingredienten

    Een mix van knolgewassen in verschillende proporties 71% (rode zoete aardappel (zoete aardappel, bietensap), blauwe aardappel, bieten), plantaardige olie (canolaolie, saffloerolie, zonnebloemolie), zeezout.