Toscaanse olijfolie "Lucca"
Toscane in een flesje. Zachte nootachtige toets.
Klassiek Italiaanse tagliatelle Heerlijk met bolognesesaus.
Inhoud: 250 gram
Tagliatelle wordt traditioneel gemaakt met bolognesesaus. Probeer hem ook eens met onze vegetarische bolognesesaus. Wij eten hem ook erg graag met zalm, champignons en spinazie. Deze tagliatelle pasta is vervaardigd uit scharreleieren en durum tarwe. De pasta hoeft maar 1-2 minuten te koken voordat deze gaar is. Heerlijk zacht van textuur en vol van smaak. Zó lekker, dat hij in de Foodelicious Box heeft gezeten!
De pasta’s van La Campofilone worden gemaakt met alleen de beste ingrediënten. Het deeg wordt op een lage temperatuur gekneed en langzaam gedroogd waardoor het na zo’n anderhalve minuut koken al klaar is. De pasta’s laten zich dus het beste verwerken als verse pasta’s.
Artikelnummer: GHLAC009
durum tarwemeel, verse eieren (33,4%)
U kunt bij ons veilig betalen met Ideal en creditcard. Wij zijn daarnaast aangesloten bij het webshop keurmerk
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Lees hier onze cookieverklaring.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.