G'NGER Gembersap

G'NGER Gembersap

G’nger vindt dat gembersap van nature al pittig genoeg is. Daarom heeft G’nger Bio naast de selectie van de beste ingrediënten, helemaal niets nodig. Geen toegevoegde suikers, geen kunstmatige smaakstoffen. Dit maakt dat G’nger laag in calorieën is, maar door de grote hoeveelheid aan gember zijn pittige smaak behoudt. Het is dus 100% natuurlijk, biologisch en zonder toegevoegde suikers.

G’nger Original is gemaakt van biologische gemberstronken, druivensap, citroensap en vlierbloesem. Dat maakt G’nger Original heerlijk zacht van smaak, terwijl je nog steeds het pittige van de gember proeft. Ook deze variant is 100% natuurlijk en bevat geen toegevoegde suikers.

Hoe gebruik je G'nger?

Weet je niet goed hoe je G’nger gembersap zou moeten gebruiken? In principe is een klein scheutje in je thee of door je water voldoende om een pittige smaak te krijgen. Je kunt ook gembershots nemen om je spijsvertering meer op gang te brengen. De biologische gember stronken zijn puur geperst en het sap bevat 99.1% biologische gember. Daardoor is G’nger gembersap vele malen sterker dan je gewend bent van standaard gembersappen.

Voordelen van G'nger
• Puur gembersap
• 100% natuurlijk
• Biologisch
• Zonder toegevoegde suikers of andere toevoegingen
• Kant-en-klaar, nooit meer gember snijden