Mussini Famiglia

De allerbeste Balsamico azijnen uit Modena. Ze hebben de merken Mussini, Famiglia Mussini en Piazza Grande

Mussini Famiglia biedt een mooi assortiment aan balsamico azijnen en condimenten uit Modena. Van fris tot stroperig zoet en vol van smaak.

Zoals vaak gebeurt in en rond Modena, heeft Casa Mussini ook een verhaal dat geworteld is in het verleden. De liefde voor balsamicoazijn, een smaak die verband houdt met de lokale traditie van druiven en gekookte most, is van generatie op generatie doorgegeven, van onze grootouders en vaders op de hele familie.

In al die tijd heeft Casa Mussini knowhow, expertise en vaardigheden opgedaan, maar ook passie, liefde en een vooruitziende blik. Hetzelfde wat ons vandaag de dag in staat stelt om een traditioneel bedrijf te zijn, maar ook toekomstgericht, dat wil zeggen in staat omde voetafdrukken van het verleden te vergroten, maar tegelijkertijd moderne technologie en de meest moderne tools toe te passen, naast diepgaande kennis van de huidige trends op het gebied van eten en drinken voor een voortdurend veranderend product.

kijk ook eens bij:

Mussini | Foodelicious en Piazza Grande balsamico | Foodelicious, Deze merken komen ook van Mussini. De Topper van Mussini is de Roze balsamico van Mussini (foodelicious.nl) !